dagen ditt hjärta slutar slå, när du inte längre finns. Vafan ska jag göra?Nu ska jag göra det här så okomplicerat som möjligt:

Skotti börjar bli gammal, han blir sämre för varje gång, han tycker inget är kul längre, han har lungfel och jag tror han snart kommer somna. Inte det här året kanske, jag vet inte, men jag tror inte han kommer bli över 30 i alla fall. 


Jag vet inte hur jag ska tänka, är det "bra" eller "dåligt"? Jag menar, någon gång händer det. Men i nuläget vill jag inte tänka på Opaline. Utan nu är det Skotti vi pratar om. Jag är mentalt förberedd samtidigt som jag inte är det.

Jag har blivit så trött på Skotti, han protesterar mot allt och nu börjar jag märka av stelhet i halsen. Jag har försökt massera, ställa igenom och sådär men det släpper inte.. Det har ju inte något att göra med att han kommer somna in för alltid dock!

Mitt mål med min ridning är inte att skritta runt i skogen, jag vill komma någonstans. Men vad ska man göra liksom? Jag vill ha kvar honom tills han slutar andas, tills han ligger där troligtvis i hagen. Jag vill att han ska ha den perfekta döden. 
Jag vill absolut inte ge bort honom nu de här sista åren eftersom han trivs här, han gillar mig innerst inne.

Och jag gillar honom VÄLDIGT mycket, hur trött jag än är på honom. Så missförstå inte det hela och läs gärna texten två gånger innan du kallar mig för bortskämd/egoistisk/dum i huvudet för att "välja bort" en vän.Kommentarer
Postat av: johanna

åh pluttinutti <3

fina fina skotti, han trivs hos dig och det syns!

hoppas ni får fina härliga sista år tillsammans <3

2012-06-06 @ 22:40:07
URL: http://zlatandukat.blogg.se/
Postat av: amanda

alltsåå ååååååh. så jävla jobbigt att läsa såna här inlägg! Alltså menar att jag blev ledsen, inte att det var drygt skrivet, du fattar.Vet inte hur många galenskaper jag sätt dig och skotti göra, ni är bäst, han har det bäst. <3

2012-06-06 @ 22:58:44
URL: http://amandanordstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0