Min framtid.

Jag vet inte om någon av er är intresserade att veta mina planer och sådär inför framtiden?
Jag tänkte iallafall skriva det nu, allting är osäkert och kommer ändras troligtvis.


Hur blir det med Opaline när jag fyllt 18? Hon kommer nog säljas, om jag inte fäst mig för mycket vid henne. Det beror på hur hon är, har hon stabiliserat sig lite mer så är jag säker på att jag kommer bli superfäst vid henne men i nuläget har jag henne som en nutidshäst. Jag är alltid förberedd för allt, jag vet ju aldrig vad som händer om hon t.ex. bryter ett ben osv eller att ryggen är trasig osv.
Jag hoppas att jag och Opaline kommer komma ut på banorna så småningom men just nu tar vi det väldigt lungt. Vi ska mest se till att hålla oss friska och glada!

Blir hon kvar så tar jag ev. föl på henne men om hon säljs är hon ju 14-15 år.... Så ja, vi får se. Jag tar dagen som den kommer! Som sagt, man vet aldrig om hon ens stannar kvar mina ponnyår.


Hur blir det med Skotti?
när jag känner att stunden för honom att somna in så får han göra det. Men jag hoppas att han somnar in av ålder såklart! Så fort Skotti inte finns mer funderar jag på att köpa en billig, ung, storhäst som har kapacitet inom både dressyr och hoppning. Men det här är ju mest vad jag vill såklart.
Då ska jag ha den vid sidan om Opaline tills jag fyllt 18, då kommer den satsas mer på så fort åldern är inne.


Vad händer med mig när jag fyller 18?

Jadu... Jag ska ta körkort, skaffa jobb osv, så man vet aldrig hur min ekonomi är då. Jag vill ju helst gå upp på storhäst, jag känner mig redan redo för det...!
Jag har aldrig velat tävlat för högt, utan max 110 cm i början typ, för jag är osäker på höjden.Om jag ska köpa storhäst ska den helst vara ett svenskt halvblod, över 168 cm, stadig och trevlig. Men det är såklart ett plus om den är brun!

Blev lite rörigt, men det är såhär mycket jag vet i nuläget typ... Undrar du något mer? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0